SVE ME VODILO K TEBI Prikaži uvećano

SVE ME VODILO K TEBI

Jennifer Probst

Znanje d.o.o.

9789533608181

Novi proizvod

Harper Bishop vodi farmu za zbrinjavanje zlostavljanih životinja i brine se o engleskom punokrvnjaku Phoenixu. Velika joj je želja uvesti ga u svijet konjskih utrka i osvojiti s njime Trostruku krunu. No može li to postići bez iskustva i stručne pomoći? 

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

10,90 KM .

Podaci

Autor Jennifer Probst
Izdavač ZNANJE d.o.o.
Godina 2023
Uvez meki
Broj stranica 336
Format 13,5x21 cm
ISBN 9789533608181
Jezik Hrvatski

Više informacija

Harper Bishop vodi farmu za zbrinjavanje zlostavljanih životinja i brine se o engleskom punokrvnjaku Phoenixu. Velika joj je želja uvesti ga u svijet konjskih utrka i osvojiti s njime Trostruku krunu. No može li to postići bez iskustva i stručne pomoći? Nakon gorke izdaje u rodnoj Irskoj trener konja Aidan O'Connor došao je u Ameriku u potrazi za novim početkom. Čim je ugledao Phoenixa, znao je što mu je činiti. No nije očekivao da će razviti duboke osjećaje prema Harper.

Taj privlačni novi gost u Harperinu obiteljskom pansionu ima sve što je potrebno za ostvarenje njezina sna, ali njegov topli osmijeh i nježan dodir samo joj odvlače pozornost. Kako da otvori srce čovjeku koji će se zadržati samo toliko kratko da ga slomi? Harper i Aidan pokušavaju održati profesionalan odnos i fokusirati se na zajednički cilj - treniranje Phoenixa, no usput će ipak morati naučiti nekoliko lekcija o ljubavi, povjerenju i riskiranju. Ali hoće li morati naučiti reći zbogom?

30 drugih knjiga iz iste kategorije: