POKUSI Prikaži uvećano

POKUSI

Thomas Flintham, Tom Adams

9789533134437

Novi proizvod

80 genijalnih pokusa koje možeš isprobati kod kuće! Misliš li da znanost postoji samo u laboratoriju? Ma nikako! Znanost je nešto što možeš smiješati u vlastitoj kuhinji ili nešto čime se možeš uprljati u svojem vrtu. 

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

30,75 KM .

Podaci

Autor Thomas Flintham, Tom Adams
Izdavač Planetopija d.o.o.
Godina 2016
Uvez tvrdi
Broj stranica 20
Format 26×28 cm
ISBN 9789533134437
Jezik Hrvatski

Više informacija

80 genijalnih pokusa koje možeš isprobati kod kuće! Misliš li da znanost postoji samo u laboratoriju? Ma nikako! Znanost je nešto što možeš smiješati u vlastitoj kuhinji ili nešto čime se možeš uprljati u svojem vrtu. Uz pomoć interaktivnih prozorčića, iskakalica, kotačića i knjižica, ova knjiga nadahnut će te da istražiš kakve sve nevjerojatne stvari možeš učiniti s pomoću svakodnevnih predmeta. Izgradi most, napravi fontanu od gazirane pjene ili pokušaj ispuhati jaje (to je zaista moguće!).

Pokusi predstavljaju samo srce znanosti. Tako i dolazi do otkrića! Srećom, pokusi mogu biti i vrlo zabavni te mogu dovesti do nekih iznenađenja. No oni se ne zbivaju samo u laboratorijima ili tijekom nastave... pokusi se nalaze svugdje oko tebe: bilo da kuhaš u kuhinji, čistiš kupaonicu ili uzgajaš biljke na otvorenom. U ovoj knjizi mali i veliki pokusi doslovno iskaču sa svih stranica!

Za većinu ovih eksperimenata možeš upotrijebiti stvari koje pronađeš u kući. No i ovo bi ti biti moglo od koristi: limuni, mrkve, krumpiri, slamke, prazne boce zapremnine dvije litre, čačkalice, baloni, štapići od sladoleda, kovanice, jaja (nekoliko!), šećer, vrećice s kliznim zatvaračem, ocat, prašak za pecivo, kola, bomboni s pepermintom, kutija za cipele, med, škare, riža, vješalice za odjeću i uzica. Bilo bi super korisno imati pri ruci i dežurnu odraslu osobu da ti katkad pomogne kod rezanja ili zagrijavanja!
Mali istraživači i radoznalci – ovo je idealna knjiga za vas!

30 drugih knjiga iz iste kategorije: