9789536824212
Novi proizvod
Ova knjiga savjetuje najkvalitetniji način prehrane - što češće tjedne jelovnike u kojima se nalazi riblje jelo barem jedan do tri puta. Uz svaki detaljan i jednostavan recept nalaze se i fotografije u boji pripravljenih jela.
Pažnja: Posljednji artikli na stanju!
Datum dostupnosti:
Autor | Emil Keršek |
Izdavač | Gospodarski list d.d. |
Godina | 2006 |
Uvez | spiralni |
Broj stranica | 200 |
ISBN | 953-6824-21-3 |
Jezik | Hrvatski |
Ova knjiga savjetuje najkvalitetniji način prehrane - što češće tjedne jelovnike u kojima se nalazi riblje jelo barem jedan do tri puta. Uz svaki detaljan i jednostavan recept nalaze se i fotografije u boji pripravljenih jela. Prvi put ćete se moći upoznati s receptima koji su "prošireni", a primjenjivi za više vrsta riba, uz koji Vam navodimo i zamjenske ribe od kojih se to jelo također može pripraviti. Uz svaki recept je navedeno vrijeme pripravljanja, vrijeme kuhanja, predviđeni broj obroka, kalorijska vrijednost, kao i stručna preporuka vina, uz mogućnost alternative.
26,00 KM
26,00 KM
26,00 KM
26,00 KM
26,00 KM
26,00 KM
18,00 KM
26,00 KM
18,00 KM
18,00 KM
18,00 KM
89,30 KM
24,30 KM
44,70 KM
101,30 KM
64,90 KM
34,90 KM
25,00 KM
42,00 KM
85,90 KM
29,90 KM
44,90 KM
14,90 KM
36,90 KM
26,00 KM
26,00 KM
26,00 KM
47,70 KM
57,00 KM
15,10 KM