Ribe - Ukusni recepti za bolje pripremanje morskih okusa Prikaži uvećano

RIBE - Ukusni recepti za bolje pripremanje morskih okusa

Leo-commerce d.o.o.

9789532181876

Novi proizvod

Ova knjiga nudi brojne recepte, svi su vrlo jasno opisani i lako se provode u djelo, popraćeni su korak-po-korak fotografijama koje prate postupno pripremanje svakog jela. Vrijeme, teškoća izvedbe, kalorije i savjeti o vinu koje se preporučuje za upotpunjavanje jela.

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

73,90 KM .

Podaci

Izdavač Leo - commerce
Godina 2008
Uvez tvrdi
Broj stranica 184
ISBN 9789532181876
Jezik Hrvatski

Više informacija

Ova knjiga nudi brojne recepte, svi su vrlo jasno opisani i lako se provode u djelo, popraćeni su korak-po-korak fotografijama koje prate postupno pripremanje svakog jela. Vrijeme, teškoća izvedbe, kalorije i savjeti o vinu koje se preporučuje za upotpunjavanje jela.

Zahvaljujući osobini lake probavljivosti i korisnosti za čovjekovo zdravlje, riba je oduvijek vrlo cijenjena namirnica u kuhinji. Pripremanje na mnogo različitih načina, predstavlja brojne varijante i bezbroj okusa kojima se može eksperimentirati i svakodnevno otkrivati novi.

Knjiga je produkt projekta Food Editore koji je nastao je između Milana, središta talijanskog izdavaštva, i Parme, središta Food Valley. Izdavački projekt obuhvaća publikacije nekoliko važnih specijaliziranih knjiga enogastronomije, s ciljem širenja ugode i kulture hrane diljem svijeta. U redakciji izdavačke kuće postoji eksperimentalna kuhinja i fotografski studio gdje nastaju svi predloženi gastronomski specijaliteti.

Tu se organiziraju i kuharski tečajevi tijekom kojih su dostupni kuhari i njihovo iskustvo, a vode znatiželjnike i zaljubljenike u otkrivanju njihovih vlastitih sposobnosti uz štednjak. Izdavačka kuća koristi i savjete nekoliko najznačajnijih talijanskih enologa i slastičara, kao što su Giuseppe Vaccarini, najpoznatiji svjetski somelijer, i Iginio Massari, broj jedan u slastičarskim vještinama.

Za potrebe ove kuharice svoje su recepte dali brojni znameniti kuhari talijanske kuhinje.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: