Meso : Recepti za pripremanje bijelog, crvenog i mesa od divljači Prikaži uvećano

MESO : Recepti za pripremanje bijelog, crvenog i mesa od divljači

Leo-commerce d.o.o.

9789532181852

Novi proizvod

Bogato proteinima, meso predstavlja temelj za ukusno i hranjivo glavno jelo ili za izvrsno samostalno jelo. 

Ova knjiga nudi brojne i maštovite recepte na bazi bijelog, crvenog mesa i divljači, ukusno i maštovito pripremljene kao ragu, pečenje ili carpaccio.

Više detalja

dostupno

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

73,90 KM .

Podaci

Izdavač Leo - commerce
Godina 2008
Uvez tvrdi
Broj stranica 185
ISBN 9789532181852
Jezik Hrvatski

Više informacija

Bogato proteinima, meso predstavlja temelj za ukusno i hranjivo glavno jelo ili za izvrsno samostalno jelo. 

Ova knjiga nudi brojne i maštovite recepte na bazi bijelog, crvenog mesa i divljači, ukusno i maštovito pripremljene kao ragu, pečenje ili carpaccio. 

Svi su recepti vrlo jasno prikazani i lake su izvedbe, popraćeni korak-po-korak ilustracijama. 

Vrijeme pripreme, teškoća izvedbe, kalorična vrijednost i savjeti dodatno upotpunjuju svaki recept.

Knjiga "Meso"  je produkt projekta 'Food Editore' koji je nastao je između Milana, središta talijanskog izdavaštva, i Parme, središta Food Valley. Izdavački projekt obuhvaća publikacije nekoliko važnih specijaliziranih knjiga enogastronomije, s ciljem širenja ugode i kulture hrane diljem svijeta. U redakciji izdavačke kuće postoji eksperimentalna kuhinja i fotografski studio gdje nastaju svi predloženi gastronomski specijaliteti. 

Tu se organiziraju i kuharski tečajevi tijekom kojih su dostupni kuhari i njihovo iskustvo, a vode znatiželjnike i zaljubljenike u otkrivanju njihovih vlastitih sposobnosti uz štednjak. Izdavačka kuća koristi i savjete nekoliko najznačajnijih talijanskih enologa i slastičara, kao što su Giuseppe Vaccarini, najpoznatiji svjetski somelijer, i Iginio Massari, broj jedan u slastičarskim vještinama. 

30 drugih knjiga iz iste kategorije: