9789532181852
Novi proizvod
Bogato proteinima, meso predstavlja temelj za ukusno i hranjivo glavno jelo ili za izvrsno samostalno jelo.
Ova knjiga nudi brojne i maštovite recepte na bazi bijelog, crvenog mesa i divljači, ukusno i maštovito pripremljene kao ragu, pečenje ili carpaccio.
dostupno
Pažnja: Posljednji artikli na stanju!
Datum dostupnosti:
Izdavač | Leo - commerce |
Godina | 2008 |
Uvez | tvrdi |
Broj stranica | 185 |
ISBN | 9789532181852 |
Jezik | Hrvatski |
Bogato proteinima, meso predstavlja temelj za ukusno i hranjivo glavno jelo ili za izvrsno samostalno jelo.
Ova knjiga nudi brojne i maštovite recepte na bazi bijelog, crvenog mesa i divljači, ukusno i maštovito pripremljene kao ragu, pečenje ili carpaccio.
Svi su recepti vrlo jasno prikazani i lake su izvedbe, popraćeni korak-po-korak ilustracijama.
Vrijeme pripreme, teškoća izvedbe, kalorična vrijednost i savjeti dodatno upotpunjuju svaki recept.
Knjiga "Meso" je produkt projekta 'Food Editore' koji je nastao je između Milana, središta talijanskog izdavaštva, i Parme, središta Food Valley. Izdavački projekt obuhvaća publikacije nekoliko važnih specijaliziranih knjiga enogastronomije, s ciljem širenja ugode i kulture hrane diljem svijeta. U redakciji izdavačke kuće postoji eksperimentalna kuhinja i fotografski studio gdje nastaju svi predloženi gastronomski specijaliteti.
Tu se organiziraju i kuharski tečajevi tijekom kojih su dostupni kuhari i njihovo iskustvo, a vode znatiželjnike i zaljubljenike u otkrivanju njihovih vlastitih sposobnosti uz štednjak. Izdavačka kuća koristi i savjete nekoliko najznačajnijih talijanskih enologa i slastičara, kao što su Giuseppe Vaccarini, najpoznatiji svjetski somelijer, i Iginio Massari, broj jedan u slastičarskim vještinama.
26,00 KM
26,00 KM
26,00 KM
26,00 KM
26,00 KM
18,00 KM
26,00 KM
18,00 KM
18,00 KM
18,00 KM
18,00 KM
89,30 KM
24,30 KM
44,70 KM
101,30 KM
64,90 KM
34,90 KM
25,00 KM
42,00 KM
85,90 KM
29,90 KM
44,90 KM
14,90 KM
36,90 KM
26,00 KM
26,00 KM
26,00 KM
47,70 KM
57,00 KM
15,10 KM