9789536824328
Novi proizvod
Proizvodnja povrća u Hrvatskoj značajna je poljoprivredna djelatnost, ali ukupna proizvodnja nedostatna je za hrvatske potrebe. Proizvodnja povrća zahtjeva određena znanja i vještine, a proizvođačima se zasigurno često nameće pitanje kako proizvesti vrhunsko povrće? U tome će im pomoći ovaj sistematizirani praktični priručnik čiji su autori priznati vrhunski stručnjaci.
Pažnja: Posljednji artikli na stanju!
Datum dostupnosti:
Izdavač | Gospodarski list |
Godina | 2016 |
Uvez | meki |
Broj stranica | 96 |
Format | 16,50 X 20 |
ISBN | 9789536824328 |
Jezik | Hrvatski |
Prvi priručnik iz biblioteke Hrvatsko povrće, u kojem je posebno obrađeno plodovito povrće iz porodice Solanaceae (rajčica, paprika i patlidžan) proizvođačima će odgovoriti na brojna pitanja i osigurati da pravovremeno, sustavno i stručno pristupe svojoj proizvodnji, te na vrijeme poduzmu potrebne korake kako bi uzgojili kvalitetno povrće. Priručnik je po svojoj namjeni prilagođen svima; malim, srednjim, ali i velikim proizvođačima koji proizvode na otvorenom i u zaštićenim prostorima. U priručniku je opisana tehnologija proizvodnje navedenih kultura, te zaštita od bolesti, štetnih organizama i najpoznatijih korova.
15,00 KM
50,00 KM 123,00 KM
50,00 KM 123,00 KM
50,00 KM 99,00 KM
42,80 KM
62,00 KM
69,30 KM
72,00 KM
130,00 KM
116,00 KM
116,00 KM
17,50 KM
17,50 KM
17,50 KM
46,20 KM
40,00 KM