SKRIVENA MOĆMOLITVE I POSTA Prikaži uvećano

SKRIVENA MOĆMOLITVE I POSTA

Mahesh Sharma

FIGULUS

9789533670409

Novi proizvod

 Skrivena moć molitve i posta daje vam ključ za otključavanje Duha Svetoga u sebi!  Pridružite se dr. Maheshu Chavdi u rasvjetljavanju i prenošenju skrivenih, zaboravljenih biblijskih istina o mudrosti, moći i radosti, koje je naučio tijekom života posvećenog molitvi i postu.

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

39,50 KM .

Podaci

Autor Mahesh Chavda
Izdavač Figulus d.o.o.
Godina 2024
Uvez meki
Broj stranica 224
Format 13.2 × 20.3 cm
ISBN 978-953-367-040-9
Jezik Hrvatski

Više informacija

Svi već poznajemo moć molitve, ali jesmo li svjesni skrivene moći molitve i posta? Trebate li duhovni proboj? Tražite li iscjeljenje, odgovor na molitvu, vodstvo, osvježenje ili oslobođenje? Pripremite se za prijelaz iz prirodne sfere naizgled nemogućeg u slavni svijet mogućeg. Bog nam je osigurao sredstvo pomoću kojeg možemo siguran poraz pretvoriti u pobjedu, a demonska djelovanja u rijeke Njegove ljubavi. Kada se suočavate s porazima, Skrivena moć molitve i posta daje vam ključ za otključavanje Duha Svetoga u sebi!  Pridružite se dr. Maheshu Chavdi u rasvjetljavanju i prenošenju skrivenih, zaboravljenih biblijskih istina o mudrosti, moći i radosti, koje je naučio tijekom života posvećenog molitvi i postu.

Svjedočanstva kojima knjiga obiluje, pomoći će vam da bolje shvatite praktičnu primjenu i učenja o toj temi. Knjiga ilustrira dramatične učinke Isusovih riječi: „Ovaj se rod ničim drugim ne može izagnati osim molitvom i postom” (Mk 9,29). Bez obzira je li napad fizički, financijski ili je riječ o obiteljskoj krizi, autor pobjedonosno iskušava te napade i spoznaje kako Božja moć uvijek pobjeđuje.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: